Tablet reparatie?

Gebarsten scherm herstellen

Tablet scherm herstellingen zijn ingewikkeld. Bij Fonifix hebben wij de juiste technieken om dit professioneel te herstellen. Gemiddeld duurt het 90 minuten om uw iPad om te toveren tot een nieuwe.

Batterij reparatie

Wanneer uw batterij zijn percentage niet kan houden zoals voordien, is deze aan vervanging toe. Wat de oorzaak ook is, wij vervangen dit in onze repair shops.

Oplaadpoort vervangen

Slecht contact of uw oplader wordt niet herkent? Een nieuwe dock connector plaatsen is voor ons een makkie. Wij diagnosticeren het probleem en voeren de reparatie uit.

Camera stuk

U ondervindt problemen met uw camera? Wij helpen u graag verder bij het vervangen hiervan. Ga langs in één van onze winkels voor een gratis diagnose.

Waterschade

Vochtschade bij tablets is zeer complex. Toch zijn wij specialisten in het uitvoeren van een diagnose op dit toestel. Dit neemt meer tijd in beslag dan een smartphone maar vormt verder geen probleem voor onze Fonifixers.

Moederbord repair

De meest voorkomende moederbord problemen zoals een oplaad ic of backlight probleem kunnen wij herstellen. Wij hebben de nodige apparatuur om ook deze herstellingen succesvol uit te voeren.

DEEL DIT VERHAAL MET JE VRIENDEN

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest