iPhone reparatie Beveren

iPhone Reparatie nabij Beveren

Fonifix, uw iPhone reparatie in de buurt van Beveren

U heeft problemen met uw iPhone en zoekt een partner vlakbij Beveren voor een iPhone reparatie? Bij Fonifix bent u aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring en een team van experts zorgen wij voor alle schade aan uw iPhone. Van kleine gebreken aan uw batterij, knoppen of het scherm tot ingewikkelde moederbord reparaties.
Ons onderscheiden doen we door onze professionele aanpak. Zowel op vlak van service als kwaliteit zijn wij er van overtuigd de geschikte partner te zijn.
Onze klanten bevestigen dat ook met een hoge review score. Binnen Fonifix werken steeds met originele kwaliteit en zorgen we voor een snelle iPhone reparatie. Zo ronden wij vrijwel iedere iPhone reparatie af binnen 60 minuten. Verder staan wij garant voor onze kwaliteit. Daarom geniet iedere herstelling van 12 maanden garantie. Heeft u op deze moment een probleem met uw iPhone? Kom zonder afspraak langs in één van onze herstelpunten vlakbij Beveren en onze Fonifixers helpen u graag met een glimlach verder. Een iPhone reparatie nabij Beveren is mogelijk in onze vestiging te Mechelen, Sint-Niklaas of Antwerpen. Geen tijd om langs te komen. Meld uw toestel aan en selecteer nadien de optie “opsturen per post”. Wij bezorgen uw toestel binnen de 3 dagen terug.

Betaalbare iPhone reparatie bij Beveren

Dat wij een professioneel bedrijf zijn, mag duidelijk zijn. Toch hoeft u hier niet de hoofdprijs voor te betalen. Zo repareren wij uw iPhone voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Wij controleren dagelijks de prijzen van onze conculega’s in de regio van Beveren en zorgen daarom ook dat onze prijzen marktconform zijn.

Niets is ons onbekend

iPhone reparatie bij Beveren nodig? Daar zijn we bij Fonifix thuis in: touchscreen origineel vervangen, LCD vervangen, scherm repareren of glas vervangen, achterkant vervangen, batterij vervangen, waterschade onderzoek, homeknop vervangen, hoofdtelefoon aansluiting reparatie, oplaad connector reparatie, microfoon vervangen, power knop vervangen, earspeaker vervangen, luidsprekervervangen, volume knop vervangen, aan-uit knop vervangen, camera vervangen, wifi grey out reparatie, software reparatie. Dit zijn slechts enkele iPhone reparaties nabij Beveren die wij kunnen aanbieden.

iphone reparatie

U twijfelt nog ?

Behulpzaam
& Discreet

Open werkruimte

Klaar terwijl
u wacht

Zonder afspraak
langskomen

12 maanden
garantie

Originele
onderdelen

10
- Asse
Zeer vriendelijk onthaal. Duidelijke offerte voor herstelling en de herstelling werd uitgevoerd binnen het opgegeven tijdsbestek!
- Sint-Niklaas
Vriendelijke bediening
- Sint Niklaas
snel antwoord op vraag per mail, 's avonds gesteld, in de voormiddag de volgende dag beantwoord, langs geweest in winkel en snel en professioneel geholpen
- Bazel
Heel snelle service. Vervanging batterij terwijl fabrikant zegt dat dit niet kan.
- SINAAI-WAAS (België)
Hele snelle service en vriendelijke bediening
- Bazel
Vriendelijke en snelle service
- Sint-Niklaas
248 customers rate us with a 9.3/10

Selecteer uw iPhone