Motorola reparatie

Motorola Reparatie

Fonifix, uw Motorola reparatie service partner

U heeft problemen met uw Motorola en zoekt een partner voor uw Motorola reparatie? Bij Fonifix bent u aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring en een team van experts zorgen wij voor alle schade aan uw Motorola. Van kleine gebreken aan uw batterij, knoppen of het scherm tot ingewikkelde moederbord reparaties.
Ons onderscheiden doen we door onze professionele aanpak. Zowel op vlak van service als kwaliteit zijn wij er van overtuigd de geschikte partner te zijn.
Onze klanten bevestigen dat ook met een hoge review score. Binnen Fonifix werken steeds met originele kwaliteit en zorgen we voor een snelle Motorola reparatie. Zo ronden wij vrijwel iedere Motorola reparatie af binnen 60 minuten. Verder staan wij garant voor onze kwaliteit. Daarom geniet iedere herstelling van 12 maanden garantie. Heeft u op deze moment een probleem met uw Motorola? Kom zonder afspraak langs in één van onze herstelpunten en onze Fonifixers helpen u graag met een glimlach verder.

Betaalbare Motorola reparatie

Dat wij een professioneel bedrijf zijn, mag duidelijk zijn. Toch hoeft u hier niet de hoofdprijs voor te betalen. Zo repareren wij uw Motorola voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Wij controleren dagelijks de prijzen van onze conculega’s en zorgen daarom ook dat onze prijzen marktconform zijn.

Niets is ons onbekend

Motorola reparatie nodig? Daar zijn we bij Fonifix thuis in: touchscreen origineel vervangen, LCD vervangen, scherm repareren of glas vervangen, achterkant vervangen, batterij vervangen, waterschade onderzoek, homeknop vervangen, hoofdtelefoon aansluiting reparatie, oplaad connector reparatie, microfoon vervangen, power knop vervangen, earspeaker vervangen, luidsprekervervangen, volume knop vervangen, aan-uit knop vervangen, camera vervangen, wifi grey out reparatie, software reparatie.

motorola reparatie

U twijfelt nog ?

Behulpzaam
& Discreet

Open werkruimte

Klaar terwijl
u wacht

Zonder afspraak
langskomen

12 maanden
garantie

Originele
onderdelen

contact ivm bijkomend defect - vlugge reparatie - correcte service
- Antwerpen
men had me gezegd dat het op 2,5 uur klaar zou zijn en was perfect on time , ik had dan nog gezegd dat het toestel x was maar bleek toch ander scherm te zijn , had men op stock en heeft men gewoon uitgevoerd wat gevraagd was - top
- BEVEREN-WAAS
heel vriendelijke verkoper correct professionele aanpak zeer tevreden
- zele
zeer klandvriendelijk, snelle service en goed resultaat
- Sint-Niklaas
Scherm van huawhei y6 gebarsten. Werd vervangen, maar syncronisatie tussen letters en touchscreen niet meer correct. Op de N gedrukt, verscheen spatie. Phone terug ingeleverd en scherm opnieuw vervangen, Werkt nu correct. Heel snel hersteld. Prima service. Zonder discussies.
- Sint-Niklaas
snelle reactie goede afspraak degelijk werk
- Tielrode
Snelle en goede service! Ik had waterschade (veel..) en het was zo goed als opgelost en nu (een paar weken later) is het zelfs helemaal weg. Top service!
- Sint-Niklaas
Snelle service, online overzicht van de prijzen betreffende de schade.
- Schriek
211 customers rate us with a 9.3/10

Selecteer uw Motorola